top of page

Galerie Goeie Genade

Een Tijdloze Ruimte voor Uw Kunst - Galerie Goeie Genade Middelburg

ONZE RUIMTE

"Jouw Kunst, Onze Erfenis: Een Uitnodiging om Te Schitteren in Goeie Genade’s 1594 Rijksmonument Pand."


"Jouw kunst verdient een podium dat haar schoonheid recht doet. Ontdek de betoverende harmonie tussen geschiedenis en creativiteit in ons 1594 Rijksmonument pand, een ruimte doordrenkt van tijdloze allure. Wij nodigen jou uit om deel uit te maken van onze galerie, waar elke penseelstreek, elk detail, tot leven komt in een omgeving die kunst omhelst met bewondering en respect. Laat jouw creaties schitteren in een ruimte die kunstenaars koestert en viert. Word deel van onze artistieke erfenis en breng jouw kunst tot leven in Goeie Genade."

Achter de Ezel van Goeie Genade

Familie van Boekel

Maak kennis met de gezichten achter Galerie Goeie Genade - een familie gedreven door een ongeëvenaarde passie voor kunst. Onze liefde voor creativiteit en kunstzinnigheid stroomt door onze aderen, met moeder Heleen Hobelman als de kunstzinnige ziel van onze familie. Haar talent en toewijding inspireren ons dagelijks. Als familie hebben we ons hart verpand aan deze galerie, en we delen dit oprechte enthousiasme graag met getalenteerde kunstenaars zoals jij.

Onze Kunstenaars

Bij Galerie Goeie Genade streven we ernaar om onze kunstenaars op een persoonlijke en boeiende manier te presenteren. Hieronder zie je een voorbeeld foto van de kunstenaar, vergezeld van een beknopte tekst die zijn of haar artistieke reis en inspiratie belicht. We koesteren elke kunstenaar en willen hun verhalen, passies en meesterwerken graag met onze bezoekers delen. Door middel van deze aanpak willen we een betekenisvolle connectie tot stand brengen tussen de kunstenaars en het publiek, en een dieper begrip creëren van de kunst die we bij Galerie Goeie Genade vertegenwoordigen.

Marieke Vos

Met verfijnde penseelstreken en een betoverende verbeeldingskracht wekt deze kunstenaar magisch realisme tot leven op het doek. Door een harmonieuze fusie van realiteit en fantasie creëert hij/zij adembenemende schilderijen die de toeschouwer meenemen naar een wereld vol mysterie en betovering. Zijn/haar werken zijn doordrenkt met symboliek en subtiliteit, waarbij alledaagse scènes transformeren tot buitengewone en dromerige composities. Het magische realisme van deze kunstenaar prikkelt de verbeelding en laat de kijker verwonderd achter, gevangen tussen de grenzen van het reële en het bovennatuurlijke

bottom of page